divendres, 19 de juny del 2015

Èxit de La primera edició de les crono-escalades del Cap de Creus

Bona nit amics,

El passat 18 de juny es va celebrar a Llançà la darrera de les quatre crono escalades del Cap de Creus, una iniciativa sense ànim de lucre organitzada per Tramuntanya- UELL Llançà i el G.E Capgirell de Vilajuïga.

Es tractava d’una lligueta de 4 curses verticals amb una característica ben original: Els punts de sortida eren des de 4 localitats diferents del PN Cap de Creus (Vilajuïga, El Port de la Selva, Palau Savardera i Llançà), mentre que l’arribada, era sempre al mateix punt, el sostre del PN Cap de Creus; Sant Salvador.

L'època escollida ha estat a finals de primavera i principis d’estiu ja que és quan el dia s’allarga més.

El dia escollit va ser el dijous seguint la línia del programa “Dijous tinc Trailrunning” creat per Tramuntanya- UELL Llançà ja fa 2 anys i amb un elevat grau de participació. L’hora de sortida va ser a les 19h30 des de cada poble.

“La finalitat era oferir una activitat diferent de Trailrunning sempre pensant en posar en valor el Parc Natural de Cap de Creus, un espai natural fantàstic del qual ens sentim molt orgullosos de formar-ne part” afirmen els organitzadors.

A continuació us adjuntem la classificació:

Classificació masculina:
1- Artur Roig
2- Edu Hernandez
3- Hector Perez

Classificació femenina:
1- Alba Segura
2- Cris Dominguez
3- Aitzane Ruiz i Patty Gutierrez

La participació ha estat superior als 60 inscrits i el nivell ha estat molt elevat amb els millors corredors i corredores de la província de Girona.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada