dilluns, 25 de maig del 2015

Cronoescalada de Vilajuïga

El passat dijous 21 de maig es va celebrar a Vilajuïga la primera prova de la lligueta de Cronoescalades del Cap de Creus.

Més de una quarantena de participants van prendre la sortida d’aquesta primera prova, que presentava un recorregut de 9km i un desnivell positiu de 780 metres, sortint del pavelló de Vilajuïga i arribant com en totes les cronoescalades al punt més alt del PN del Cap de Creus, Sant Salvador.

Els guanyadors de la primera prova van ser, en la categoria masculina, Artur Roig Rodero (TR -Esports Parra) amb un temps de 56min50, seguit per Eduard Hernandez Teixidor (AE Matxacuca) 57min44 i en tercera posició Ferran Diaz Gutierrez 59min25. En la categoria femenina, la guanyadora va ser Alba Segura Golferichs (AE Matxacuca) 1h10min12, seguida per Cristina Dominguez Gomez (Tramuntanya Llançà) 1h17min25 i per Sara Garre Pelegrina 1h21min22.

En tornem a veure aquest dijous a El Port de Selva, amb un recorregut de 4km i un desnivell positiu de 700 metres.